Ограничения на движението по магистралите „Тракия", „Хемус" и „Люлин" в неделя

Ограничения на движението по магистралите „Тракия", „Хемус" и „Люлин" в неделя
Въведени са ограничения на движението по автомагистралите „Тракия", „Хемус" и „Люлин" в неделя, съобщиха от Агенция „Пътна инфраструктура". Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Въведени са ограничения на движението по автомагистралите „Тракия", „Хемус" и „Люлин" в неделя, съобщиха от Агенция „Пътна инфраструктура".

На магистрала „Тракия" в област Пазарджик се извършва изкърпване на 69-и километър посока София в ляво.

Между тунел „Витиня" и тунел „Топли дол" на магистрала „Хемус" на виадукт „Бебреш" се ограничава движението на пътни превозни средства по аварийната лента в светлата част на денонощието.

В област Варна във връзка с рехабилитацията на пътен подлез при км 379+414, до 30 ноември 2012 г. се ограничава движението в участъка от км 360+600 до км 384+000 (пътен възел Каспичан до пътен възел Ветрино) при пълно затваряне на дясното платно.

Движението на автомобили се пренасочва по път I-2 „Русе-Варна" през Нови пазар-Ветрино и по път III-208 Ветрино-Провадия до пътен възел Ветрино.

В област Шумен от пътен възел Каспичан до пътен възел Ветрино е затворено дясното платно на автомагистралата, като движението е пренасочено по път I-2 Русе-Варна през Нови пазар-Ветрино и по път III-208 „Ветрино - Провадия" до п.в. Ветрино; от км 369+300 до км 373+800 - северно платно-подготовка за кърпеж.

На магистрала „Люлин" в област Перник се изгражда функционално осветление на трети тунел. Движението се извършва двупосочно в лявата тръба.

#магистрала „Тракия" #магистрала „Хемус" #магистрала „Люлин"

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Транспорт
Последно от Транспорт

Всички новини от Транспорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници