Лунното затъмнение сбъдва желания

Лунното затъмнение сбъдва желания
Pixabay
A A+ A++ A

Пълното лунно затъмнение на 8 ноември има силата да сбъдва желания. Метафизици разкриха, че подредбата на Слънцето, Земята и Луната на една линия ще отдели невидима квантова сила, която може да материализира човешките мечти. Според нашумял напоследък ритуал желанията се пишат на листче, а 2-3 дни преди настъпване на затъмнението и в деня му (идния вторник) се изричат на глас.

Енергия

Така човек може да се освободи от вреден навик като тютюнопушене или наркотици, както и да си намери половинка в живота. „Енергията, отделена по време на затъмнението, ще ускори този процес“, обяснява астрометафизикът Зорница Гетова. Космическото явление няма да бъде видимо от територията на България, но се знае, че пикът му ще се случи точно в 13 часа на обяд. Вечерта Месечината ще се вижда като кървава.

Според астрологията последното за годината затъмнение ще ориса представителите на 12-те астрологични знака със съдбоносни събития. Те ще се случват в рамките на близките 2-3 месеца до половин година.

Сватба

Представителите на зодия Телец трябва да внимават, тъй като точно в техния знак настъпва космическата сватба между Слънцето и Луната. Всъщност всичко ще зависи от индивидуалния хороскоп на човека, но в генерален план ветровете на Съдбата ще опъват платната на Близнаци, Раци, Скорпиони и Водолеи, давайки им здраве и добри възможности на всички фронтове, пише "Телеграф".


#пълно лунно затъмнение #лунно затъмнение

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Анкета

Повлия ли инфлацията на джоба ви?