Фънки 3 дни празнува Хелоуин, маскира се като пияндурник, нищо не помни

Фънки 3 дни празнува Хелоуин, маскира се като пияндурник,  нищо не помни
A A+ A++ A

"Страшен купон си направихме на Хелоуин. Събрахме се с приятели в една кръчма във Враца и се маскирахме като истински пияндурници."

Това сподели през смях специално пред "България Днес" Димитър Ковачев-Фънки. След като всяка следваща година родните ни знаменитости стават все по-изобретателни и показват все по-щури идеи за това как да изглеждат на страховитата вечер, Фънки за пореден път изненада феновете, но не с оригинален костюм. Певецът поля Хелоуин с няколко чашки твърд алкохол и се наслади на чудовищния празник.

"Три дни празнувахме и беше велико. Почти нищо не помня от вечерта на Хелоуин", призна аверът на Коцето, който вместо лакомства и бонбони е събирал лед и спиртни напитки.

Въпреки това феновете на Фънки останаха разочаровани, че единствено рок музикантът не се похвали в социалните мрежи с оригинален костюм. Поради тази причина те решиха да се пошегуват и сами да направят колаж как би изглеждал музикантът на Вси светии. Броени дни след празника снимка на Фънки, облечен като кралица Елизабет Втора, обиколи интернет пространството. На кадъра се вижда как той е облечен със златиста рокля и жълта капела, а до него кралицата с една от красивите си рокли.

"Много се изненадах, когато видях тази снимка. Не знам как феновете ми са я намерили и са се сетили да ме сравнят с кралицата. Аз нямам нищо общо с нея", споделя рокаджията.

По думите му снимката е стара и е заснета преди две години на рождения ден на Коцето. Тогава отново организирали щур купон, на който се преоблекли като жени, за да забавляват рожденика. "Никога не съм се замислял да се маскирам като кралицата на Хелоуин. Но може би това е идея и ще го направя догодина", заяви пред вестника Фънки.


#Димитър Ковачев - Фънки

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници