Слънчевото затъмнение отвори най-кармичното време от годината

Слънчевото затъмнение отвори най-кармичното време от годината
diabet-control.ru
A A+ A++ A

Вече сме в Тунела от Затъмнения, който започна на 25.10 с частичното слънчево затъмнение и ще приключи на 08.11. Той се определя като най-кармичното време в годината!

Астролозите предупреждават: този път промените ще се усетят от всеки от нас. Периодът ще бъде изпълнен с опасности и ще ни е нужна много мъдрост, за да преминем през него.

Сезонът на затъмненията е непредсказуем двуседмичен период, който, както вече споменахме, започна с частично слънчево затъмнение на Новолунието в Скорпион.

Второто лунно и въобще последното за тази година затъмнение ще настъпи на 8 ноември 2022 г. То ще се случи в знака на Телец, носейки със себе си мощна, решителна енергия, но с нея и потенциала за конфликт между тези от нас, които вече са в противоречие.

Универсален съвет, който може да се обобщи като препоръки за всички знаци на зодиака: седнете и дръжте главата си наведена. Не правете резки движения и се надявайте, че резките движения на други хора няма да ви наранят.

Вижте какво може да очаквате според зодията през този период и как ще се промени ходът на живота ни:

Риби, Дева и Козирог - тези зодии ще бъдат най-щастливите знаци на предстоящото слънчево затъмнение. Благодарение на рационалното си поведение представителите на тези зодиакални знаци успешно ще преминат всички изпитания.

Телец, Лъв, Водолей - тези зодии ще бъдат затрупани от вълна от най-разнообразни събития - някои забавни, други интересни, а трети откровено драматични. Тези зодии ще бъдат "на фронта" на емоциите, но ще излязат по-силни след бурята.

Овен, Везни, Близнаци - тези зодии ще бъдат в периферията на "бурята от събитията". Няма да бъдат така пряко засегнати от стихиите, но е хубаво да опитат да извлекат максимума от размирните времена, а не само да стоят отстрани и да бездействат.

Рак, Скорпион, Стрелец - тези зодии ще имат труден период, но не бива да се отчайват. След всяка буря изгравя слънце! Важното е да се научат да контролират емоциите си и да не се поддават на негативни влияния. Всичко ще се нареди, но трябва време и търпение.

Източнrк: Една.бг

#зодии

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници