Безпаричие удря тези 3 зодии през ноември

Безпаричие удря тези 3 зодии през ноември
A A+ A++ A

Ноември още не е почукал на вратата, но астролозите вече започват да повдигат завесата около това какво ще ни поднесе следващият месец.

Според експертите три знака на зодиака ще ударят на камък, що се отнася до финансите през последния месец на есента.

Още от края на октомври те ще усетят негативното влияние на планетите върху портфейла си и ще разберат защо понякога хората без пари употребяват думата "скъсан съм".

Рак

Около вас има много хора, които ви завиждат и се справят чудесно в мисията си. Тяхната завист определено не е добра за вас. Чувствате се по-малко уверени и изгубили мотивация за работа. Понякога може да стигнете и до нервен срив заради липсата на пари. Проблемите при вас няма как да бъдат избегнати.

Лъв

Вашата гордост не ви дава право да молите най-близките си хора за помощ, въпреки че през месец ноември такава подкрепа определено ще ви е необходима. Възможно е да се случи нещо, което да ви накара да се сбогувате с всичките си спестявания и дори да изтеглите заем.

Скорпион

От началото на октомври ще ви преследват задължения или желание да постигате мечти – дали да отидете на лекар, да си купите нов телефон или да тунинговате колата. Това обаче ще ви струва скъпи. Отлагате го от дълго време, но звездите препоръчват да забавите топката още известно време, пише jenata.blitz.bg

#безпаричие #зодии #ноември

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »