Мис България ядоса екозащитниците с палта от естествена кожа и инат

Мис България ядоса екозащитниците с палта от естествена кожа и инат
A A+ A++ A

Прелестната красавица Венцислава Тафкова определено не е от еко-миските, противници на естествената кожа. Тези дни тя с гордост позира със скъпарското си палто от лисица и разлюти природозащитниците. Снимките й обиколиха социалните мрежи, разпространени от членове на екологични организации, които остро нападнаха носителката на титлата „Мис България“ заради неетичното й отношение към животните.

„Не трябваше ли миските да дават пример и да имат кауза да защитават природата?“, коментират гневни потребители.

„Докато звезди като Бионсе не спрат да парадират с дрехите си от животни, тази жестока модна тенденция няма да угасне“, негодуват екозащитници.

Припомняме, че американската певица бе набъркана в грандиозен скандал заради модната си линия с палта от естествена кожа. Активисти от организацията PETA я „издебнаха“ пред ресторант, където й спретнаха мини протест. Въпреки нападките, Бионсе не се отказа от модната си линия и продължи да носи палта от естествена кожа.

Очевидно и Тафкова не се е трогнала от еко-хейтърите, тъй като малко след воя на еколозите, публикува ново стори, на което позира с яке от естествена кожа.

„Димящите заводи за екокожа са не по-малко опасни и застрашаващи околната среда. Помислете върху това“, коментира неотдавна и самата Бионсе в опит да се защити.

#венцислава тафкова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници