Спукаха новата Мис България от бъзици! Вижте нейни снимки с фотошоп, с тунинг устни и без

Спукаха новата Мис България от бъзици! Вижте нейни снимки с фотошоп, с тунинг устни и без
A A+ A++ A

Най-коментираната тема в последните две седмици – новите миски, които ще ни представят пред света през 2021 г.  В края на октомври избраха Мисис България Моника Минкова от Враца и нейната снимка светкавично обиколи мрежата, придружена с жлъчни коментари. На 6 ноември в столичната зала „Рейнбоу Плаза“ се състоя националният конкурс за красота Мис България 2020.

Носителка на титлата Мис България 2020 стана Венцислава Тафкова на 21 години от Асеновград. И нея я сполетя същата участ, а личността й е една от най-обсъжданите теми.

Новата най-красива българка се оказа подгласничка на "Мис Пловдив", която от там е изпратена да се бори за лентата и короната. Тя била и „Мис Асеновград“.  Ценителите на красивите жени у нас все още не могат да спят, след като научиха какви българки харесва масата.

Венцислава изглежда като лъскава кукла, наблъскана с много тунинг и това е мнението на огромната част от хората. Социалните мрежи се напълниха с колажи, а един от тях представя Венцислава преди и след изкуствените разкрасявания. Ами, преценете сами на коя снимка е по-красива.

„На първата снимка е новата "Мис България 2020", пловдивчанката Венцислава Тафкова. На втората снимка е пак тя, но преди да си напълни устните с пластмаса и да се обезобрази. Защо, бе, момиче, защо?!“, този текст придружава фотоса

На фона на силния грим в стил чалга певица изпъкват светлите очи на Венцислава, а много от потребителите в социалните мрежи шеговито написаха с леко намигване: „Хубави очи, особено едното“.

На един от най-важните турове, в които журито оценява фигурата на красавиците – този по бански, Венцислава завърза около кръста си черен шал. Дори той обаче не успя да скрие целулита и увисналото седалище, въпреки че смутено подръпваше воала.

Ето кадри от тура:

В средата е Венци в Инстаграм, а другите две - в реалния живот

#Мис България #венцислава тафкова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »