Над 70 дежурни екипа на Eлектроразпределение Юг са в готовност да реагират при необходимост в изборния ден

Над 70 дежурни екипа на Eлектроразпределение Юг са в готовност да реагират при необходимост в изборния ден
A A+ A++ A

Във връзка с провеждането на избори за Народно събрание на 2 октомври 2022 г. (неделя) Eлектроразпределение Юг (част от ЕVN) предприе организационни и технически мерки за подсигуряване на електрозахранването на избирaтелните секции в Югоизточна България с цел нормалното протичане на изборния процес. 

 

Мерките включват:

  • Мобилизиране на допълнителни дежурни по места за 1 и 2 октомври 2022 г. Специално внимание е отделено за подсигуряване на електрозахранването в избирателните секции.
  • За периода от 30 септември до 3 октомври 2022 г. се прекратява извършването на всички планирани технически дейности по електроразпределителната мрежа. Такива ще бъдат извършвани само в случаи на неотложна необходимост и при отстраняване на възникнали повреди. 
  • Налице са мобилни генератори, които могат да се използват са осигуряване на захранване за сградите с избирателни секции. 
  • Извършена е проверка на аварийния резерв и материали по места, наличност в аварийни автомобили и специализирана техника. 

 

Денонощно функционира и Диспечерският център на Електроразпределение Юг, в който се извършва постоянен 24-часов контрол и мониторинг на съоръжения от електроразпределителната мрежа в Югоизточна България. С непрекъснат режим на работа е и денонощният телефонен център на дружеството. В него клиентите могат да получат информация, както и да подадат сигнал за липса на захранване.

#ЕVN #ЕVN Топлофикация

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »