Марина Цекова ражда до седмици бебе на Златимир Йочев

Марина Цекова ражда до седмици бебе на Златимир Йочев
A A+ A++ A

Водещият на сутрешния блок на Би Ти Ви Златимир Йочев до броени седмици ще стане баща за втори път. Половинката му Марина Цекова, която пък беше лице на сутрешното уикенд предаване на конкурентната Нова телевизия – „Събуди се“, обяви, че се оттегля от ефира за неопределен период от време. Причината за това е именно напредналата ѝ бременност, пише вестник Ретро.

От суеверие красивата журналистка не пожела да каже нито в кой месец от бременността е, нито какъв е полът на бебето. Малцина знаят, че Йочев и Цекова са двойка в личния живот, защото двамата се стараят да не излагат интимния си свят под светлините на прожекторите. Те вече имат една дъщеричка Тамара, която първа пожелала да има братче или сестричка и родителите ѝ бързо изпълнили желанието ѝ. Бременността на Марина преминала леко и останала незабележима за зрителите на нейното предаване.

Тя обаче нямала търпение да ѝ останат 45 дни до термина, за да излезе в болничен и да си отдъхне. Откакто Цекова постъпи в Нова тв, а Йочев пое кормилото на „Тази сутрин“ в Би Ти Ви, двамата почти не се засичали у дома. Той ставал всеки ден в 4 часа сутринта, за да се подготвя за ежедневните ефири на сутрешния блок, и се прибирал едва привечер. Тя пък отсъствала през почивните дни, когато Златимир поемал изцяло грижите за тяхното първородно дете. Сега обаче щели да имат повече семейно време заедно, макар Цекова да страдала, че тъкмо си извоювала собствено предаване и не се знаело дали след като се върне от майчинството, мястото ѝ няма да бъде вече заето от друга млада и красива колежка.

Дълго време Марина се чувствала недооценена от работодателите си, разкри журналистката. Преди да се прехвърли в Нова телевизия, водеше някои от късните или обедни емисии новини на Би Ти Ви. Работата в един нюзрум с мъжа ѝ обаче не се отразявала добре на техните лични взаимоотношения и колегите им често ставали свидетели на семейни разправии.

Марина и Златимир са набори, и двамата са на 36 години. Двойка са от повече от 5 години, но все още нямат официален брак, макар Йочев отдавна да е направил романтично предложение с красив пръстен на своята изгора. Сватбата не била мечта на нито един от двама им. Приоритет №1 им бил да бъдат родители на повече от едно дете и съкровеното им желание най-сетне се сбъднало.

#Златимир Йочев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници