Просто Наско вън от листите на ПП?

Просто Наско вън от листите на ПП?
стоп кадър
A A+ A++ A

Бившият министър на културата Атанас Атанасов, или както цяла  България го знае – Просто Наско или "Наску от Хаскуу", няма никакъв шанс да бъде включен в изборните листи на „Продължаваме промяната”.

Младият провинциалист от Хасково, рекламиран като будител и читалищен деец от Кирил Петков при издигането му на поста, е бил категорично отрязан от ръководството на формацията. Самият Асен Василев все пак се е застъпил за съгражданина си да му бъде даден шанс в списъците в родния им край Хасково, където е добре приет от местните, но авторитетите в ПП изобщо не били съгласни.

Според бивши депутати, ако Наско бъде включен в листите, това означава да се даде голям залък  хляб в устата на опонентите и повод за атаки от страна на ГЕРБ, ДПС и „Възраждане”.

Атанас Атанасов остави популярност с не една нелепи изяви, но черешката на тортата бе прочутото му селфи от министерския кабинет на рождения му ден през април, когато навърши 32. Тогава, с вид на здраво напушен, министърът си направи селфи и запис, в който в неадекватно състояние и забавен говор, във видео благодари на всички, поздравили го за рождения му ден.

Месеци след това, бурните реакции и споровете дали е бил под въздействието на наркотици, не спираха, а опозицията използва случая да се подиграва на кадрите на "Промяната" нонстоп. Поискана бе и оставката му.

Преди няколко дни пък, Просто Наско пак разбуни духовете, като се заяви като върл фен на проекта „Бузлуджа”, под който стоял неговия подпис.

ПП преди дни увериха, че ще се стремят водачите на листите им да са свързани с града, от който са издигнати за депутати, за да са наясно с проблемите и нуждите на региона, обясни бившият вицепремиер Калина Константинова. За водач в Габрово се спряга бившият спортен министър Радостин Василев.

Най-голямата звезда на ПП тези избори явно ще е бившият шеф на НС Никола Минчев. Дори Кирил Петков вероятно ще му отстъпи първото място в един от най-тежките райони- Пловдив, където вероятно ще се състезава с Бойко Борисов, пише Флагман.бг.


 

#Просто Наско

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници