Тук е! Просто Наско пак влиза в политиката!

Тук е! Просто Наско пак влиза в политиката!

Стоп кадър/ФБ/Наско Атанасов (архив)

A A+ A++ A

Атрактивният бивш министър на културата Атанас Атанасов, станал популярен като Просто Наско, не е изхвърлен от терена на политиката и вече си има ново поприще – на общински съветник в Хасково.

За поста на някогашния фаворит на ПП, който бе потънал в забрава, съобщи блогърът Венци Мицов във Фейсбук.

Ето какво написа той:

Слисани в забързаното ежедневие пропуснахме една епохална новина!!! Хасково има своят общински съветник - слънце!!! Наско!!!

Завиждам на хасковлии, отбеляза иронично Мицов.

Явно обаче видният хасковлия е направил пробив и отново е успял да се настани на държавна работа, макар и не чак толкова апетитна като бившия му министерски пост.

"Сега Наско ще забавляза общинарите”, отбелязаха развеселените от новината.

Министърът на ПП се прочу не с реформи и извоювани средства за културата, а с брутална изцепка, след като си направи селфи със странно отнесен вид, явно напушен, на перваза в кабинета си в културното ведомство и пусна потока на съзнанието си в безмислени фрази.

Младият Атанасов си тръгна от поста, определено неуспял да стане фаворит на актьорите, които го обвиниха, че ги е обрекъл на мизерия и дори се надигнаха на протест, след като бюджетът за култура се стопи, вместо да бъде актуализиран.

Така, след като си спечели прозвището Мистър Гаф, който му лепна Велислав Минеков, Атанасов не бе включен в листите за кандидат-депутати при няколко поредни избора, явно загубил доверието дори на съгражданине си Асен Василев.

Какви ще ги сътвори като общински съветник, предстои да видим.


#Просто Наско

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници