ЦСКА 1948 на Цецо Ефбета: Тепърва започваме! Ние сме тук и няма кой да ни спре

ЦСКА 1948 на Цецо Ефбета: Тепърва започваме! Ние сме тук и няма кой да ни спре
A A+ A++ A

ФК ЦСКА 1948, който се издържа от боса на Ефбет Цветомир Найденов, отбеляза 6 години от основаването си. На тази дата пред 2016 година клубът даде началото си в Централния военен клуб в София.Ето какво пише сайтът на ФК ЦСКА 1948:

"19 ЮЛИ - ДАТАТА, НА КОЯТО СИ СПОМНЯМЕ ЗАЩО СМЕ АРМЕЙЦИ!

Днес отново е 19 юли. Датата, на която си спомняме защо сме АРМЕЙЦИ!

На този ден преди точно шест години положихме основите на ФК ЦСКА 1948. Във Централния военен клуб в София се събраха смели хора с големи "червени" сърца!

Тогава не знаехме докъде ще стигне всичко. Нямахме никаква сигурност. Но вярвахме. В доброто и отбора ни! Това беше нашият дълг. Знаехме, че "червената" идея ще живее, докато има достойни хора, които да я бранят.

ФК ЦСКА 1948 беше учреден за истинските хора, които искат да извървят Честния път към върха. А той беше дълъг, но успешен! Трофеи от Областната група, Трета лига, Втора лига и класиране в efbet Лига.

Пето място в първенството още в първия сезон в елита. Днес ЦСКА е сред най-амбициозните клубове в страната, залагащ смело на млади български футболисти и гледащ към върха. С дублиращ състав, трети отбор и силна "червена" академия. С куп легенди, които избраха Честта преди всичко!

Тепърва започваме! Ние сме тук и няма кой да ни спре!

Защото ПОМНИМ!

САМО ЦСКА!

#ЦСКА 1948 #Цветомир Найденов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Акценти

Анкета

Одобрявате ли забраната за реклама на хазарт в медиите