Твърд титуляр на Левски иска да напусне, за да премине в ЦСКА на Цецо Ефбета

Твърд титуляр на Левски иска да напусне, за да премине в ЦСКА на Цецо Ефбета
A A+ A++ A

"Левски" почти сигурно ще се раздели с един от основните си играчи Жереми Петрис в близките дни. Десният бек ще бъде продаден.

Защитникът има договор със "сините" до края на сезона. Ръководството на клуба вече проведе преговори с бранителя и агента му за продължаването на контракта му. Петрис е отказал предложението на "Левски". Бил е категоричен, че не желае да остане на "Герена" след 30 юни 2024 година.

За да не го изпуснат без пари, "сините" ще приемат негов трансфер сега. Различни информации спрягат Петрис за трансфер в "Лудогорец" по подобие на доскорошния му съотборник Ноа Сонко Сундберг.

"България днес" научи, че има изненадващ друг фаворит за подписа на защитника. Става дума за ЦСКА 1948. Там Петрис ще получава доста по-висока заплата, отколкото в "Левски". "Сините" ще получат трансферна сума за бранителя, който дойде в отбора като свободен агент.

Продажбата на Петрис може да стане още между двата мача с "Айнтрахт" (Франкфурт) в Лигата на конференциите. Трансферният прозорец в България е отворен до 7 септември.

#Левски #ЦСКА 1948

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници