Венета от "Ергенът" е бременна?

Венета от "Ергенът" е бременна?
A A+ A++ A

Една от най-колоритните участнички в "Ергенът" - Венета, май е бременна? Блондинката показа набъбнало коремче от плажа.

А феновете й веднага заподозряха, че устатата блондинка е в очакване на първа рожба.

Венета многократко бе попитана в социалните мрежи дали е бременна, но отговор от русото маце така й не последва.

Родената в Дупница бръмчалка не споделя и кой е таткото въпреки множеството въпроси за него. Венета рядко разкрива нещо за личния си живот.

Преди да влезе в шоуто, мадамата имала сериозна връзка със заможен мъж. Коронавирусът обаче погубва олигарха на Венета. Най-колоритната участничка в култовото риалити останала без милионер до себе си, след като пандемията се оказала фатална за него.

Слухът, че Венета ще става майка, се засилва още повече, след като преди седмици блондинката реши да спре алкохола.

Мадамата от "Ергенът" често не оставяше чашата си празна в шоуто. А във визитката си обясни, че житейските й цели са "хапването и пийването".

Преди дни пък Венета се изтипоса в мрежата в три посред нощ. И започна да пържи филии, тъй като била гладна. Нещо типично за бременна дама, която постоянно усеща нужда да се храни, пише "България днес".

Венета премина 30-те години и със сигурност й е време да стане майка. Най-голямата болка в живота на красавицата е, че е изоставена от родителката си, когато е на 9 години. Венета не иска да повтаря грешката на майка си и е готова да даде цялата си любов на своето дете.

Снимка: Инстаграм

#Венета #Ергенът #бременна

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай