Ето до кого е последният СМС на отвлечения криптомилионер

Ето до кого е последният СМС на отвлечения криптомилионер
A A+ A++ A

Бизнесменът Ивайло Борисов – Ториното, се е явил доброволно в СДВР преди ден, за да даде показания за случая с отвличането на програмиста Александър Алтънбашев, пише "Телеграф“.

Борисов е решил да разкаже какво знае пред разследващите веднага след публикацията на вестника в която пише, че последният SMS от телефона на Алтънбашев е именно до Ториното.

Пред разследващите полицаи Ториното е разкрил, че се познава с Алтънбашев от много години.

В последно време се интересувал от търговия с криптовалута и затова контактувал с програмиста, чийто бизнес е свързан с биткойните. Двамата обаче нямат общ бизнес. Ториното официално се занимава с търговия с автомобили и със скрап, има автокъща и сервиз в Горубляне. Преди време бе сочен от МВР за дясна ръка на бившия командос Златомир Иванов – Баретата. Двамата заедно бяха част от подсъдимите по мегаделото "Фирмата“, както и по още едно дело, свързано с търговия с наркотици, но и по двете Ториното бе напълно оправдан. Името му бе замесено през август 2017 г. в отвличането на сина на бизнесмена Тони Златков, Адриан. В крайна сметка обаче Борисов не бе уличен в извършването на това деяние.

Снимка: Стоп кадър

#александър алтънбашев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Бизнес
Последно от Бизнес

Всички новини от Бизнес »