Фаворитката в "Ергенът" се оказа обвързана с благоевградски богаташ

Фаворитката в "Ергенът" се оказа обвързана с благоевградски богаташ
A A+ A++ A

Още след първите епизоди на романтичното риалити „Ергенът“ от кухнята на предаването изтече информация с името на победителката. Според слуховете за сърцето на Виктор Стоянов ще се пребори рускинята Виктория Капитонова, която вече е позната на зрителите от участието си в „Мастършеф“, пише вестник Ретро.

Между тях обаче очевидно не се е случило нищо след финала на снимките на шоуто, които бяха осъществени през миналото лято в най-красивата курортна част на Турция. Оказва се, че Виктория е сериозно обвързана, но не с Виктор.

В социалните мрежи тя нееднократно е изтъквала, че има мъж до себе си. Твърди се, че гаджето ѝ е популярен бизнесмен от Благоевград. Капитонова обаче отказва да коментира подробности. Тя е на 27 години, родена е в гр. Чебоксари, Русия, но през 2011 г. идва в България, за да учи „Бизнес администрация и маркетинг“.

Работи като инфлуенсър и се изявява във всевъзможни тв формати с цел популярност. Преди това рускинята работила и като модел. В един от епизодите на предаването тя разказа, че преди години е била изпратена от модната си агенция за ангажименти в Азия в продължение на няколко месеца.

В Индонезия влиятелен мъж я харесал и искал да я задържи за себе си, предлагайки на практика да я „купи“.

„Бях там в продължение на два месеца, но избягах. Наложи ми се, защото стана опасно. Имаше човек, който дойде и ми каза: „Аз съм те избрал за себе си! Не си мисли, че си тук за работа“. Казах, че съм там за работа, а не за нещо друго и ако не го устройва, се качвам на самолета и „чао“. В крайна сметка се разбрахме, останахме приятели, аз си свърших работата там, а той ме остави на мира. В момента има дете от другото момиче, което беше в нашата агенция“, сподели Виктория.

#Ергенът #Виктория Капитонова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници