Социалисти стартираха обратното броене до края на мандата на ГЕРБ

Социалисти стартираха обратното броене до края на мандата на ГЕРБ
Откриването бе в стандартния за управляващите стил с рязане на лента, пародийно чупене на погачата и поставяне в устата на младите момичета, които носят погачата. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

С малко закъснение, след 17 часа пред „Позитано" 20 – централата на БСП, младежкото обединение на социалистите пусна часовника с обратното броене на дните до края на мандата на ГЕРБ.

На екрана е написано: „269 – началото на края на ГЕРБ". Около часовника има надписи „Мисията е възможна", „Герберите вехнат", „Аз съм готин мат'риал".

В краткото си слово Явор Гечев, председател на младежкото обединение в БСП, заяви:

„Разбираме изнервеността на министър-председателя, който не престава да прави глупости в последно време и дано го изнервим още малко с тази акция. 269 дни остават да го гледаме още по телевизиите и българското общество да го търпи да прави безобразия с държавата".

По думите му всеки ден над намаляващите цифри с дните ще има по един нов слоган – „от богатата съкровищница словесни бисери на премиера и други умотворения".

Откриването бе в стандартния за управляващите стил с рязане на лента, пародийно чупене на погачата и поставяне в устата на младите момичета, които носят погачата – навик, от който премиерът наскоро се отказа.

Явор Гечев преряза лентата заедно с Надя Младенова, която е председател на Софийската младежка организация на БСП.

Лидерът на БСП и президент на ПЕС Сегей Станишев също присъства на акцията, след което пеша със свои симпатизанти и колеги се отправи по булевард „Витоша" за среща със столичния актив в НДК.

Срещата беше под надслов „Победата започва от София – Солидарни с хората".

#ГЕРБ #БСП #Бойко Борисов #премиер #Сергей Станишев #ПЕС #Позитано 20 #Надя Младенова #Явор Гечев #НДК

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници