22 известни дами в бой за сърцето на един мъж в "Ергенът"

22 известни дами в бой за сърцето на един мъж в "Ергенът"
A A+ A++ A

Дамите, които копнеят да срещнат любовта, да изживеят своята романтична приказка и да променят живота си чрез най-вълнуващото телевизионно приключение – „Ергенът“, ще направят своя телевизионен дебют на 19 февруари от 20.00 часа в ефира на bTV.

22 представителки на нежния пол, които все още не са открили своята половинка, ще направят първата по-нестандартна стъпка към щастието, като вземат участие в шоуто.

В събота вечер сред дамите, които ще попаднат в компанията на Виктор Стоянов и вълшебната обстановка на истински средиземноморски рай, са не просто красиви и умни жени, а и такива, доказали себе си със своите постижения и лични истории. 

Част от 22-те дами са психологът Александра Гърдева, мениджърът в АЕЦ - Деница Дешкова, художничката Марта Желязкова, търговският представител Венета Костова и моделът Дениз Хайрула.

С интересни професии и големи постижения са още Полина Иванова – инженер-мениджър в търговска компания, моделът и инфлуенсър - Виктория Капитонова, татуистката и бивш стоматолог - Теодора Калинина, моделът и певица – Гергана Стаменова - STAMENOWA, асистентът клинични изследвания - Карина Ленкова и певицата, модел и актриса Ева Георгиева-EVA.

#Ергенът

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници