Съдбата на ТОЛ простака ясна във вторник (ВИДЕО)

Съдбата на ТОЛ простака ясна във вторник (ВИДЕО)
A A+ A++ A

Вероятно във вторник ще имаме категорично решение за простака от БГ ТОЛ, обиждал молдовски граждани на ГКПП "Дунав мост". Това става ясно от думи на вицепремиера и министър на регионалното развитие и благоустройството Гроздан Караджов в ефира на Би Ти Ви.

Според него притеснителното в случая със скандалното видео, предизвикало бурни реакции в социалните мрежи, е,  че служителят на БГ ТОЛ иска кешово плащане. Още по-притеснително обаче е, че Агенция "Пътна инфраструктура" не е взел отношение във връзка със сигнала.

„Има настояване за кешово разплащане. Неясно остава дали тези плащания се отразяват и отиват в бюджета или в нечий джоб“, изрази своите притеснения той, като допълни, че ресорното му ведомство вече е разпоредило проверка на случая.

По думите му, ако се открие някаква разлика между преминалите автомобили и парите, това ще е "гигантски шамар за АПИ и ще последват много тежки мерки“.

Припомняме, че от днес МРРБ отваря редовна приемна при министъра, в която всеки гражданин може да се включи с въпроси. Желаещите да се срещнат с Гроздан Караджов вече надхвърлят 100 души.

 

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Транспорт
Последно от Транспорт

Всички новини от Транспорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници