Мъжът на Сашка Васева скочи на Слави: Тя плачеше по цяла нощ заради вулгарните му скечове!

Мъжът на Сашка Васева скочи на Слави: Тя плачеше по цяла нощ заради вулгарните му скечове!
A A+ A++ A

„Понеже не обичам лицемерието, ще споделя нещо, което си мисля. Сашка по цели нощи е плакала заради вулгарните скечове на Слави. Толкова много плач, че ми е разваляла и настроението, и нощта. Беше решила да го съди, но аз бях този, който я разубеди. От такива неща идват болестите. Най-циничното е, че Слави се прави на благодетел, на приятел на Сашка, но вероятно е забравил къде какво е говорил.“

Това разкри мъжът на Сашка Васева – Христо Бакърджиев, който е неотлъчно до нея по време на тежката й операция в Германия. Той вече е по-спокоен за състоянието й, тъй като 12-часовата операция е преминала успешно, но ще е нужно възстановяване още 1 година.

Покрай тревогите той не може да прости на Слави Трифонов за отношението му към Сашка и дори смята, че Дългия има пръст в скалъпения скандал с доведения син на Дупнишката мадона, пише „Уикенд“.

„Не мога да търпя някой само да играе показно, на думи благотворител и да не се обади поне да пита как е Сашка. Но аз кой съм, че да се осмеля да кажа истината. Много хора не я обичат. Да са живи и здрави.

Мислил съм обаче по този въпрос 5 минути. В момента Сашка е много по-важна. Преживяли сме какви ли не трудности. Понякога съм се питал защо се получава така. През 2003 г. ми поставиха страховита диагноза. Даваха ми 3-4 месеца живот, но всичко мина. Има хора, които умират от обикновен грип и такива, които живеят години с тежки диагнози. Божа работа!

Сашка с Божията помощ ще се възстанови до 1 година, както казва един от светилата на Германия в областта на неврохирургията и ръководещ операцията проф. Йорг Кристиян Тон. Тя е боец и със завиден дух и вярвам, че ще победи и ще прескочи това препятствие”, обяснява ситуацията бизнесменът, който са надява семейството му да се събере у дома по време на коледните празници.

#Сашка Васева #Христо Бакърджиев #Слави Трифонов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »