Шварценегер призна изневярата си за „най-глупавото нещо“ по време на брака си

Шварценегер призна изневярата си за „най-глупавото нещо“ по време на брака си
Арнолд Шварценегер. Снимка: БГНЕС, Архив
A A+ A++ A

Бившият губернатор на Калифорния и известен актьор Арнолд Шварценегер призна, че изневярата с домашната му помощница е била „най-глупавото нещо“, което е правил по време на брака си.

Той е съгласен, че е причинил голяма болка на бившата си съпруга Мария Шрайвър и на четирите им деца с извънбрачната си връзка, от която преди 14 години домашната помощница Милдред Беана му ражда син Джоузеф, предава БГНЕС.

„Смятам, че изневярата беше най-глупавото нещо, което съм правил през цялата си връзка. Беше ужасно. Причиних страшна болка на Мария и невъобразима болка на децата“, признава Шварценегер в новия епизод на шоуто „60 минути“, който ще бъде излъчен в неделя.

Бившият губернатор на Калифорния в момента представя своята автобиография „Цялостно припомняне: Моята невероятна истинска житейска история“ (Total Recall: My Unbelievably True Life Story) и разкрива, че макар Мария да не е чела книгата, му е пожелала успех.

Изневярата на Шварценегер с Милдред беше разкрита през май 2012 г., дни след като двамата с Мария съобщиха, че се разделят след 25-годишен брак.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници