И българи „кандидатстват“ за дъщерята на хонконгски милиардер

И българи „кандидатстват“ за дъщерята на хонконгски милиардер
Джиджи Чао. Снимка: thetimes.co.uk
A A+ A++ A

Българи са сред кандидатите да се оженят за Джиджи Чао, дъщерята на хонконгския милиардер Сесил Чао, заради награда от 64 млн. д.

Джиджи Чао, която си пада по женски ласки, е във възторг от решението на баща й да публикува в пресата съобщение за награда от 64 милиона долара за мъжа, който успее да получи ръката й за невеста, пише в. „Дейли Телеграф“, цитиран от „24 часа“.

„Първо ме развесели, но после разбрах колко много ми е провървяло, че имам такъв любящ баща - от негова страна наистина е много мило да направи това и да покаже по този начин бащинската си обич“, каза Джиджи Чао.

По думите на дъщерята тя вече е получила 200 предложения от мъже от всичките ъгълчета на света, а броят на приятелите й във „Фейсбук“ и „Туитър“ се е увеличил с около 1500.

Дъщерята на милиардера от Хонконг е залята с предложения за брак и дори с голи снимки на кандидатите за женитба. Предложенията са от целия свят – от Оклахома и Нигерия до Индия, Турция и България.

„Не ме интересува дали е беден, или богат. Важното е да е щедър и добър, да има добро сърце“, коментира пък хонконгският милиардер, който пусна съобщението, след като се появиха слухове, че дъщеря му е сключила брак във Франция със своята дългогодишна партньорка в живота.

#милиардер #Хонконг

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници