Родайега: Бербатов е един от най-добрите играчи

Димитър Бербатов позира с фланелката на "Фулъм", след като даде пресконференция в "Пресклуб България". Снимка: БГНЕС, архив
A A+ A++ A

Футболистът на английския „Фулъм" Уго Родайега похвали Димитър Бербатов, който е новото попълнение в клуба, че е един от най-добрите играчи от много години насам.

"Бербатов е фантастичен нападател, той е един от най-добрите играчи от много години насам", сподели Родайега, предаде БГНЕС.

Бербатов и Родайега стартираха много добре партньорството си в атаката на "Котиджърс" още от първия мач на българина за новия му тим срещу „Уест Хям".

При победата на „Фулъм" над „Уигън" бившата звезда на „Манчестър Юнайтед" центрира по прекрасен начин за попадението на Родайега във вратата на противника.

"За мен е удоволствие да играя рамо до рамо с него, а освен това смятам, че ние с Бербатов се разбираме много добре на терена. Той обаче не само вкарва голове, но и създава такива", сподели още футболистът.

Бившият голмайстор на „Уигън" коментира още, че за титулярното място в тима се борят още Брайън Руис и Младен Петрич, като сподели, че се радва, че в клуба има „подобна сериозна конкуренция".

В следващия си мач, в събота, тимът на „Фулъм" приема шампиона на Англия „Манчестър Сити".

#Димитър Бербатов #Фулъм #Англия #Ювентус

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници