Памела Андерсън избягала от къщата на ВИП Брадър

Памела Андерсън избягала от къщата на ВИП Брадър
Памела Андерсън избягала от къщата на ВИП Брадър, защото нямало топла вода, и прекарала първата си вечер в България в хотел. Снимка: Нова телевизия
A A+ A++ A

Памела Андерсън избягала от къщата на ВИП Брадър, защото нямало топла вода, и прекарала първата си вечер в България в хотел.

Сексиконата се опитала да се изкъпе в 1:30 часа, но заради авария в Нови хан, където се намира къщата, блондинка взела само студен душ, пише електронното издание на вестник „Труд“, позовавайки се на „Лайвспорт“.

„Топлофикация“ ни изложи и пред чужденците. Ние си я знаем и сме свикнали, ама защо трябваше и Памела да изпита на гърба си битовите проблеми на една българка“, оплакали се пък продуцентите на ВИП Брадър.

Памела Андерсън вдигнала скандал на продуцентите и им наредила да я изведат от Къщата.

Актрисата пренощувала в софийския хотел, в който е настанена, а на сутринта се отправила на шопинг тур, вместо да се върне при останалите съквартиранти.

Памела Андерсън поискала да прекара и вечерта във вторник в хотел преди полета към Лос Анджелис в сряда сутринта.

Американката е гвоздеят на новия сезон на ВИП Брадър. Памела Андерсън влезе в понеделник малко преди 22:00 часа в Къщата и предизвика небивал интерес в България, като предаването по Нова телевизия се е гледало от над 900 000 зрители.

#Нова телевизия #Лос Анджелис #шопинг #топла вода #Памела Андерсън #Вип Брадър

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници