Любовен хороскоп за необвързани

Любовен хороскоп за необвързани
A A+ A++ A

Овен
Чаровни сте и привлекателни. Ще се радвате на изключително приятни преживявания, ако разговаряте спокойно и не се опитвате да наложите мнението си на всяка цена. Така или иначе никой няма да оспорва твърденията ви. Не е във ваша полза да си разваляте отношенията точно между празниците. Нека всеки прави нещата така, както му харесват.Ако обмисляте съвместно пътуване, то бъдете готови да поемете отговорност не само за себе си, но и за приятеля/ката си. Много е вероятно да попаднете на натрапници, които ще се опитват да коментират отношенията ви. Проявете изобретателност, за да се отървете от тях. Среща с представители на знаците Близнаци или Стрелец ще се окаже извор на неописуеми романтични емоции.

Телец
Където и да отидете, в каквато и компания да попаднете все ще се намери някой готов да ви сваля... звезди от небето. Ще установите, че човек, който никак не ви е бил безразличен преди време сега упорито търси компанията ви. Не отказвайте поканата за коледна разходка, но ако вече си имате някого не давайте повод за ревност.За необвързаните представители на вашия знак е по-добре да са в свободното време на открито, сред природата, отколкото в клубове и кафенета. Запознанство с Козирог или Скорпион ще ви извади от състоянието на блажено спокойствие.

Близнаци
Не мислете за старите грешки и неуспехи. Време е да повярвате в себе си и да си поставите ясни цели. Ако личните отношения са конфликти и мъгляви помислете дали прекалено много хора не ви „съветват“ и дали не е време да се дистанцирате от тях. Точно сега е моментът „на истината“. Един откровен разговор ще е по-полезен от всички подаръци на света. Представителите на противоположния пол няма да ви лишат от вниманието си. Ако все още нямате стабилна връзка или сте прекратили съществуващата, то почти сигурно е, че ще стартирате нова. Единственият ви проблем може да е, че от прекалено много предложения и покани ще ви е трудно да изберете най-доброто.

Рак
Преживяванията по празниците ще са много, много странни. Може да ви се струва нереално, но по Коледа около вас ще се навъртат все приятели с „разбити сърца“, такива които или съвсем скоро са преживели драматична раздяла, или пък изобщо не са могли да се сближат с предпочитаната личност. Не им позволявайте да ви „заразят“ с песимистичното си настроение. Окуражавайте ги, забавлявайте ги, изобщо, опитайте се да върнете усмивките им колкото е възможно по-бързо. Що се отнася до Новата година, нея ще я посрещнете по свой избор, на приятно местенце с предпочитана компания. Преживяванията ще са вълнуващи, независимо от това дали вече имате приятел/ка или не. Ако имате, покажете най-добрите си страни. Ако пък нямате, бъдете още по-старателни. Със сигурност ще спечелите симпатии.

Лъв
Както винаги, вие сте готови за празниците и пръскате около себе си блясък и усмивки. Всичко ще се случва точно така, както сте го предвидили. Изискана обстановка, приятна компания, влюбени погледи, мили подаръци... изобщо, Коледата ще ви зареди с настроение и вдъхновение, с тонус и въображение, така че ще прекрачите прага на Новата година на крилете на мечтите си. Не бъдете егоисти, забавлявайте се, но разрешете на приятел/ката си да прави същото. Въздържайте се от забележки и прояви на ревност.Ако все още нямате конкретна връзка, то много е вероятно да попаднете в полезрението на някой, когото отдавна харесвате. Реагирайте по-сдържано, ако искате връзката да продължи.

Дева
Няма да се случи нищо, което да помрачи прекрасното ви настроение. Всички, с които общувате ще ви показват колко сте предпочитани, колко много ви харесват, колко е желана и търсена компанията ви. Прекрасните думи ще са съпроводени и с мили жестове. Самите вие, обаче, в момента мислите повече за флирт, шеги и развлечения, отколкото за сериозни отношения.Ако вече имате приятел/ка е възможно поведението ви да предизвика недоумение, дори ревност. Постарайте се да овладеете ситуацията. Ако пък все още сте самостоятелни, то на тези празници едва ли ще стартирате сериозна връзка, но за сметка на това ще преживеете страхотни емоции.

Везни
Ще привличате вниманието и ще ви обсипват с комплименти, но не приемайте всяка чута дума за чиста истина. Ако поддържате постоянна връзка вярвайте само на човека, с когото сте предпочели да споделите чувствата си. Бъдете малко по-инициативни, не чакайте на готово идеи за развлечения. Ще се почувствате много по-добре, ако правите нещата заедно, отколкото ако само съпровождате събитията. Интересувайте се от предпочитанията на гаджето си, за да не се заинтересува някой друг и вместо с усмивки празникът да е „украсен“ със сълзи.Ако все още нямате постоянна връзка а в компанията ви присъства представител на зодия Скорпион, то вероятността между две наздравици да „открадне“ и сърцето, и мислите ви е много голяма. Освен това „кражбата“ няма да е само за периода на празниците, а ще продължи и след тях.

Скорпион
Вие наистина ще сте „във вихъра на танца“ по отношение на любовните емоции през тази седмица. Обвързаните трябва само да одобряват и следват хитрите идеи на половинките си. Ще има и приятелски партита, и купони по МОЛ-овете, и площадни представления... изобщо, по-трудно ще е да решите къде точно да отидете, отколкото да се приберете у дома.Няма да скучаят и онези представители на вашия знак, които все още не са отворили сърцето си за никого. Новата връзка ще започне като поредица от съвпадения или странни обстоятелства. Не губете време да се чудите кое, защо и как, а скачайте смело в лапите на любовта. Не се знае дали ще ви грабне за дълго, но със сигурност ще е вълнуващо.

Стрелец
Толкова много възможности за любовни авантюри до сега никога не сте имали. Сякаш целия свят е обърнал очите си към вас. Неповторимо усещане, но това не означава, че трябва да флиртувате с всеки срещнат. В момента интелектуалните ви стремежи са много по-силни от материалните. Едва ли някой ще ви впечатли с модните си дрехи, телефон и аксесуари, но умението да води разговор, интересът към пътешествия, изкуство и литература определено ще прикове вниманието ви. Няма съмнение, новият обект на чувствата ви ще е грамотна личност.

Козирог
Любов или правила – това е въпросът! В периода от единия празник до другия ще разполагате с доста свободно време и ще се замислите за отношенията си. Ще си дадете сметка какво у вашия приятел/ка не ви харесва и че освен чувства всеки човек има и изисквания. Празничното настроение е достатъчно добър повод за обсъждане на ситуацията и търсене на благоприятни варианти. Умението ви да съчетавате различни теми ще се окаже изключително полезно.За необвързаните Козирози периодът е неутрален. Стартирането на нова връзка трябва да се случи само по тяхна инициатива, а не защото някой е решил да ги „сватоса“. По-добре самостоятелни, но доволни, отколкото ангажирани, но намръщени.

Водолей
Романтични сте, но и прекалено претенциозни. Не е добра идея точно по празниците да критикувате любимия човек или да се опитвате да променяте характера му/й. Резултатът няма да ви хареса. И ако в крайна сметка не успеете да се сдържите и той/тя реши, че няма да сте заедно на празниците не бързайте да се втурвате в нови любовни авантюри. Клюките се движат по-бързо от шейната на Дядо Коледа и ще се наложи да чатите дълго и протяжно, за да оправите нещата.Много по-добре ще се чувстват онези представители на вашия знак, които все още не са започнали сериозна връзка. Те просто ще се забавляват, ще създават нови познанства и ще оставят събитията да се развиват по собствената си логика с твърдата убеденост, че „което е писано, ще се случи“.


Риби
Привлекателни сте и ще се наложи през тази седмица да се справите със сериозна дилема: дали да сте на празниците с приятелите или с любимия човек. Ще ви хрумват какви ли не варианти и на края като нищо може да изоставите и едните, и другите и да си останете у дома с близките. Не е изключено точно това да се окаже „печелившата тактика“, защото хем няма да има обидени и пренебрегнати, хем в останалите дни ще можете да разпределите вниманието си по своя воля. За представителите на вашия знак, които нямат сериозна връзка ще има добри възможности за старт. Само бъдете внимателни, не си губете времето с някой, който току-що е преживял раздяла и все още не се е освободил от негативните емоции. В крайна сметка, вие не сте Майка Тереза, нали... 

#любовен хороскоп

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай