Данчев: И „Тотнъм” поиска Бербо в последния момент

Данчев: И „Тотнъм” поиска Бербо в последния момент
Данчев добави, че е имал няколко срещи с президента на „Тотнъм“ Даниел Леви, но в крайна сметка се е стигнало до трансфер във „Фулъм“. Снимка: Sofia Photo Agency
A A+ A++ A

Агентът на българския футболист Димитър Бербатов Емил Данчев призна, че нападателят е получил оферта и от английския „Тотнъм“ в последния момент преди трансфера си във „Фулъм“.

„В последния момент контактувахме с „Тотнъм“, заяви Данчев по време на пресконференция в София в понеделник, предаде БГНЕС.

Данчев добави, че е имал няколко срещи с президента на „Тотнъм“ Даниел Леви, но в крайна сметка се е стигнало до трансфер във „Фулъм“.

Бербатов и импресариото му получиха нападки от „Фиорентина“ и „Ювентус“, след като българинът бе близо до трансфер първо в единия, после в другия тим, но накрая избра да остане в Англия.

„Не мога да обещавам от името на клиента ми, който и да е той, да убеждавам каквото и да е, защото моят принцип на работа е да създам възможностите и вариантите. Оттам нататък изборът е на този, който трябва да вземе решението. Обсъждахме вариантите и на трите места. Никой нищо на никого не е обещавал“, сподели Данчев.

„Ювентус“ бе един от първите отбори, с които влязох в контакт преди 4-5 месеца. Дали би било възможно Димитър да подпише с тях, при положение че се договорим по всички. Димитър беше трети в списъка на „Ювентус“. Първите двама не успяха да ги вземат „Ювентус“. Точно накрая те се появиха на хоризонта. Това не е прецедент и не трябва да търсим сензации“, коментира агентът.

„Фиорентина“ имаха огромно желание Димитър да подпише с тях. Стигнахме и с тях до договаряне на всички условия. Иначе съм говорил с три турски клуба, с три италиански клуба, с три английски клуба, с три германски клуба“, разясни още Емил Данчев.

#Емил Данчев #Димитър Бербатов #Тотнъм #Фулъм #Фиорентина #Ювентус #Англия

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници