Бербатов бил на крачка от трансфер във „Фиорентина"

Бербатов бил на крачка от трансфер във „Фиорентина"
Твърденията са, че Димитър Бербатов е успял да постигне своята цел в преговорите и ще получи тригодишен договор. Освен това заплатата му ще е около 2 млн. евро годишно. Снимка: ЕПА/БГНЕС
A A+ A++ A

Българският нападател Димитър Бербатов е съвсем близо до преминаване във „Фиорентина".

Според информациите от Италия в сряда се очаква нападателят и агентът му Емил Данчев да пристигнат във Флоренция за финализирането на сделката, предаде „Дневник".

Твърденията са, че Димитър Бербатов е успял да постигне своята цел в преговорите и ще получи тригодишен договор. Освен това заплатата му ще е около 2 млн. евро годишно.

Първоначално от „Фиорентина" му предлагаха контракт за два сезона и възнаграждение от 1,5 млн. евро.

Виолетовите ще платят на „Манчестър юнайтед" 5 млн. евро за сделката. Спортният директор на италианския клуб Даниеле Праде получи съгласието на сър Алекс Фъргюсън още в понеделник.

Димитър Бербатов беше първи в списъка с желаните нападатели от „Фиорентина". Другите варианти бяха Никлас Бендтнер и Марко Бориело.

Трансферната линия Флоренция-Манчестър може да бъде допълнена от преминаването на 19-годишния Матия Настасич в шампиона на Англия „Манчестър Сити".

Мениджърът на „гражданите" Роберто Манчини е готов да плати между 12 и 16 млн. евро за сръбския защитник и да даде в допълнение черногорския национал Стефан Савич.

#Димитър Бербатов #„Манчестър Юнайтед" #„Фиорентина" #Никлас Бендтнер #„Манчестър Сити" #Роберто Манчини

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници