Защо следим всички почивки на Ни Ло?

Защо следим всички почивки на Ни Ло?
A A+ A++ A

И ето пак... видяхте "Ни Ло" и отворихте да видите за какво става въпрос. Но защо?

Защо следим почивките на родните "знаменитости"? Защо е важно да видим първи всяка една снимка по бански, без бански, в Дубай или на гръцки плаж? Особено ако видим някъде "реални кадри по бански" и кликовете мощно растат с всяка изминала минута.

"Шок!", "Извънредно!", "Не пропускайте!" и четем ли четем къде е била Галена на море, с кой се е срещнала Преслава, как изглежда бременната Златка по бански без филтри на снимките... Сякаш като видим, че и родните знаменитости имат недостатъци като целулит, бричове, сенки под очите и не изглеждат "перфектни" без грим - ще се успокоим.

Списанията и социалните мрежи наложиха безумна модна тенденция - да бъдеш перфектен. Ами ще ви кажа от сега, няма такъв човек на земята. Независимо от пола и неговата възраст, всеки има своите недостатъци и неща, които или не харесва, или не са му любими. И в това няма абсолютно нищо лошо.

Няма стандарт за красота! Това, че в България в последните години се наложи някаква изкривена представа за женственост - големи  хиалуронови устни, големи силиконови импланти в гърдите, екстеншъни в косите, изхвръкнало дупе, мургав тен от солариум, снежно бели зъби, изкуствени мигли, общо взето се сещате за какво говоря - "клонингите".

66118

Всяка жена иска да бъде красива, но не осъзнаваме, че наистина всяка жена е красива със своите недостатъци. Някоя има крив нос, друга лунички, трета по-голямо дупе, четвърта е с къдрава коса. Всяка има нещо различно, което я прави точно такава - различна, уникална и неповторима. Няма нужда да отваряме инстаграм и да гледаме всички тези снимки, които са направени на подходяща светлина, под правилния ъгъл, с много грим и от професионален фотограф. Няма как човек да се превърне в перфектен кадър от снимка. Няма как и няма нужда. Както и родните знаменитости - те също имат своите недостатъци и няма от какво да се срамуват. Това, че си известен не те прави перфектен. Всеки трябва да притежава нужното спокойствие и самоувереност, че изглежда добреБезумието идва от разбирането за това какво означава да изглеждаш добре. Означава ли това, че трябва да си порцеланова кукла, пластмасово барби или клонинг на Ни Ло?

Четете повече: Peika.bg

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Мнения
Последно от Мнения

Всички новини от Мнения »