Станишев: Борисов пренесе кризата във футбола, да не се меси във волейбола

Станишев: Борисов пренесе кризата във футбола, да не се меси във волейбола
„Виждаме паниката и страха на правителството от референдума, те са видими от стенограмата на Министерски съвет”, каза още Станишев. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Лидерът на БСП Сегей Станишев заяви, че премиерът Бойко Борисов е пренесъл кризата от държавата към българския футбол и отправи апел към него да стои настрана от родния волейбол.

„Виждаме, че Борисов в последните години, седмици и дни активно се занимава с управлението на българския футбол. Премиерът пренесе кризата от държавата и в българския спорт и футбол. Молбата ми към него е да не се меси вече и в българския волейбол”, призова Станишев, цитиран от БГНЕС.

По темата за референдума за бъдещето на спрения проект за АЕЦ „Белене" лидерът на социалистите цитира приблизително думите на премиера, че ако тези около 700 000 подписа не са достатъчни „ние ще ги дадем" останалите.

„Къде ще ги даде – подписката е събрана легитимно, внесена в парламента и престои проверка в ГРАО. Какво предлага той – ГЕРБ да извади от отнякъде 100 000 подписа и да ги даде – на кого?”, запита лидерът на червените.

„Виждаме паниката и страха на правителството от референдума, те са видими от стенограмата на Министерски съвет”, каза още той.

#Сергей Станишев #БСП #Бойко Борисов #премиер #футбол #волейбол #АЕЦ „Белене" #референдум #ГРАО #ГЕРБ #Министерски съвет

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници