„Милан“ иска Бербатов за заместник на Ибрахимович

„Милан“ иска Бербатов за заместник на Ибрахимович
Българският голмайстор бе гласен за трансфер в „Галатасарай“ през последните дни, но в понеделник от турския клуб отрекоха тези слухове със съобщение на официалния си сайт. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Отборът на „Милан“ ще се опита да привлече българския нападател Димитър Бербатов, за да запълни дупката, оставена след трансфера на Златан Ибрахимович в ПСЖ.

Италианският клуб обаче отказва да плати исканата от „Манчестър Юнайтед“ цена от 5 милиона паунда за Бербатов и в момента се водят преговори за по-малка трансферна сума, предаде БГНЕС, позовавайки се на „Манчестър ивнинг нюз“.

„Росонерите“ искат да подсилят атаката си, след като звездата на тима Златан Ибрахимович премина в амбициозния френски клуб „Пари Сен Жермен“.

Според „Манчестър ивнинг нюз“ Бербатов имал голямо желание да премине на „Сан Сиро“, но мениджърът на „червените дяволи“ сър Алекс Фъргюсън отказвал да смъкне цената на нападателя.

Българският голмайстор бе гласен за трансфер в „Галатасарай“ през последните дни, но в понеделник от турския клуб отрекоха тези слухове със съобщение на официалния си сайт.

#„Манчестър Юнайтед“ #„Милан“ #трансфер #Димитър Бербатов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници