Водеща се разплака в ефир, докато чете как Тръмп разделя деца от майките им на границата

Водеща се разплака в ефир, докато чете как Тръмп разделя деца от майките им на границата
A A+ A++ A

Телевизионна водеща в американската обществена телевизия NBC се разплака в ефир, докато съобщава информацията, че администрацията на Доналд Тръмп разделя малки деца от родителите им и ги държи затворени по границата на САЩ с Мексико.

 

Във вторник вечерта емисията на телевизия MSNBC върви нормално, докато новинарката Рейчъл Мадоу не трябва да прочете информация, дошла току-що от "Асошиейтед прес".

Мадоу губи контрол над емоциите си, когато чете и разбира за хилядите деца и бебета, държани по границата на САЩ, разделени от родителите им.

Актът на разделяне на деца от майките им на границата е част от приетата политика за "нулева толерантност" към миграцията. Родителите се разделят с децата си, защото са извършили престъпление, влизайки в САЩ нелегално, беше обяснението на властите.

Тръмп и Белия дом понесоха унищожителни критики, като срещу американския президент глас надигна дори съпругата му - Мелания Тръмп, която се обяви против това и призова за промяна.

Тя не закъсня - през вчерашния ден Тръмп подписа заповед, с която да се спре разделянето на деца от родителите им на границата.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници