ГЕРБ се разграничи от Димитър Аврамов

ГЕРБ се разграничи от Димитър Аврамов
ГЕРБ се разграничи от депутата от своята група Димитър Аврамов, след като той беше арестуван снощи по обвинение в търговия с влияние. Снимка: "Дарик"
A A+ A++ A

Управляващата партия ГЕРБ се разграничи от депутата от своята група Димитър Аврамов, след като той беше арестуван снощи по обвинение в търговия с влияние.

„Заслужава сериозна критика и по отношение и от нас, и ние реагирахме незабавно още снощи късно с решение на Изпълнителната комисия за неговото отстраняване от всички постове и отправихме апел към него да подаде молба за напускане и на парламента, каквато реакция очакваме, когато бъде освободен, да предприеме," заяви зам.-председателят на парламентарната група Искра Фидосова.

Искането на главния прокурор да бъде свален имунитетът на Аврамов вече е внесено в деловодството на Народното събрание, след като по-рано той беше изключен и от партията. Твърди се, че депутатът е получил около 100 000 лв. за да упражни влияние върху длъжностни лица от администрацията в Монтана при решаване на спор за земеделска земя.

В сряда вечерта Димитър Аврамов ще напусне ареста, а от прокуратурата не намират за необходимо на този етап да искат за него постоянен арест докато не му бъде повдигнато обвинение.

#ГЕРБ #Димитър Аврамов #депутат #Искра Фидосова #зам.-председател на ПГ на ГЕРБ

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници