Ковачева отмени 2 пъти пресконференция за чуждестранни журналисти

Ковачева отмени 2 пъти пресконференция за чуждестранни журналисти
На рождения си ден Диана Ковачева свика извънредно заседание на ВСС, проведе среща с посланиците на страните от ЕС, но не успя да спази уговорката с кореспондентите на чуждестранните медии. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Министърът на правосъдието Диана Ковачева отложи за втори път пресконференция, на която бяха поканени само кореспонденти на чуждестранни медии.

В поканата до двадесетина кореспонденти на чуждестранни медии първо беше посочено, че срещата ще е от 13:30 часа, а темата - „актуални въпроси."

Впоследствие срещата беше отменена за 15:30 часа.

В крайна сметка в уречения час се появиха и журналисти от български медии. На място стана ясно, че Диана Ковачева е имала преди това среща с посланици от страните от Европейския съюз, за която правосъдното министерство не съобщи, предаде „Дневник".

Диана Ковачева се появи с около десетминутно закъснение и каза, че всъщност отлага пресконференцията, защото й се е появила работа, и покани всички да дойдат в сряда за представянето на доклада.

Кореспондент на френска медия сподели пред „Дневник", че случилото се дава изключително лош знак и показва обърканата позиция на правосъдния министър в изключително важен за България момент.

#Диана Ковачева #пресконференция #Министерство на правосъдието #кореспонденти

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Акценти

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници