Novinite.bg стартира приложение „България-Франция"

Novinite.bg стартира приложение „България-Франция"
A A+ A++ A

Novinite.bg и най-голямата българска англоезична медия Novinite.com (Sofia News Agency) стартираха новото издание на своите „Международни приложения", посветено на отношенията между България и Франция (Четете ТУК).

Международното приложение „България-Франция" на Novinite.bg започва на националния празник на Франция, 14 юли, с което бихме искали да използваме шанса да поздравим френските си читатели!

Приложението започва с ексклузивно интервю на посланика на Франция в България, Филип Отие, както и изявление на Негово превъзходителство за значениято на 14 юли.

Всеки ден от следващата седмица Novinite.bg и Novinite.com (Sofia News Agency) ще публикуват вълнуващи материали за различни аспекти на отношенията между България и Франция, с фокус върху бизнес, дипломация, култура и история.

Международното приложение „България-Франция" е шестото издание на Международните приложения на Novinite.com (Sofia News Agency) и второ за Novinite.bg.

Каним Вас, читателите ни от цял свят, да хвърлят поглед на най-новото ни международно приложение и се надяваме статиите и интервютата в него да Ви бъдат интересни, полезни и приятни!

#Франция #посланик на Франция #Филип Отие

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници