Стилиян Петров обеща: Ще наваксам!

Стилиян Петров обеща: Ще наваксам!
Българският футболист получава силна подкрепа от феновете си по целия свят още откакто му беше поставена диагнозата левкемия. Снимка: ЕПА/БГНЕС
A A+ A++ A

Капитанът на българския национален отбор по футбол и на „Астън Вила“ Стилиян Петров заяви, че досега не е пропускал предсезонна подготовка, но обеща да навакса бързо.

„Не съм пропускал предсезонна подготовка досега, но ще наваксам по-късно“, заяви капитанът на „Астън Вила“ Стилиян Петров, цитиран от bTV.

Халфът отпразнува 33-тия си рожден ден в компанията на съотборниците си и мениджъра Пол Ламбърт, а в същото време продължава борбата си с левкемията.

„Хубаво е да видя момчетата и новия мениджър. Играх седем години с него в „Селтик“ и се радвам, че получи работата. Убеден съм, че ще се справи добре в този отбор, защото го познавам. Той е наясно, че това е предсезонна подготовка и е здрава работа. Някои играчи стават по-здрави физически, други – не“, сподели българският национал.

„Малко е странно за мен, защото не съм изпускал подготовка в кариерата си и очевидно ще пропусна тази, но после ще наваксам. Момчетата трябва да се борят, а аз трябва да се справя с това, което ми се случи. Имам подкрепата на милиони“, добави Петров.

#Астън Вила #Стилиян Петров #Селтик #левкемия #Пол Ламбърт #мениджър

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници