Фъргюсън категоричен: Бербо остава в „Манчестър”!

Фъргюсън категоричен: Бербо остава в „Манчестър”!
Алекс Фъргюсън заяви, че Бербатов е „фантастичен футболист". Снимка: Getty Images/Guliver Photos
A A+ A++ A

Димитър Бербатов остава играч на „Манчестър Юнайтед" и ще се присъедини към „червените дяволи“ на предсезонното им турне, заяви категорично мениджърът на тима сър Алекс Фъргюсън.

Българинът бе определян като един от сигурните напускащи през лятото, но Фъргюсън потвърди, че нападателят остава част от плановете му за новия сезон.

„Нищо не се случи с Димитър Бербатов и той ще се присъедини към турнето ни в Южна Африка и Китай“, заяви легендарният шотландец пред клубната телевизия, цитиран от Дарик.

„Той е фантастичен футболист“, подчерта Фъргюсън.

„Сезонът не беше добър за него, отчасти защото залагах повече на Уейн Рууни и Дани Уелбек... а и на Чичарито. Не смятам, че съм се отнасял нечестно с Димитър, но той може да се чувства разочарован, че не игра повече минути. Той е невероятен талант“, каза още футболният мениджър.

Турът на „червените дяволи“ стартира с два мача в Южна Африка (в Дърбан и Кейптаун), след което сър Алекс и играчите му пътуват за Китай (Шанхай), Норвегия (Осло) и Швеция (Гьотеборг).

#Димитър Бербатов #Манчестър Юнайтед #сър Алекс Фъргюсън #Южна Африка #Китай #Уейн Рууни #Дани Уелбек #Дърбан #Кейптаун #Шанхай #Норвегия #Осло #Швеция #Гьотеборг

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници