Чакането на летище в Лос Анджелис е по-приятно, само срещу 7500 долара

Чакането на летище в Лос Анджелис е по-приятно, само срещу 7500 долара
Източник: Pixabay
A A+ A++ A

Богатите хора вече могат да платят, за да направят чакането на летището по-приятно. Това става, ако използват The Private Suite - ултра-ВИП летищен терминал за бизнес полети на летището в Лос Анджелис, пише Profit.bg.

Годишната такса за членство в The Private Suite струва 7 500 долара, но към нея получавате няколко невероятни бонуса, като частен апартамент, снабден с леки закуски и персонал, който ще се погрижи за косата, грима и ноктите ви, докато чакате самолета си.

Също така ще разполагате с персонал от осем души, според вашите нужди – като носене на багажа ви и придружаване през проверката, за да ви откарат до самолета с BMW. Годишното членство включва и възможност за масаж преди полет, както и намаления преди терминала.

Членовете все пак трябва да плащат, за да използват съоръженията всеки път, когато посещават терминала, но могат да доведат до 4 гости. Всяко посещение до частната зона струва 2 700 долара на група за вътрешни полети и 3 000 долара на група за международни полети. Използването на общ пакет струва 1 500 долара за членовете.

Нечленуващите, които искат да ползват услугата, трябва да плащат от 2 000 до 4 000 долара за едно пътуване, в зависимост от полета и избрания пакет.

"Харесва ми", казва пред Los Angeles Times филмовият продуцент Чарлз Веслер. Услугата отваря официално на 15 май, но в момента се използва от избрани пътници, които я изпробват. Той е един от около 1200-те, които са се регистрирали за Private Suite.

"Излязох от самолета и имаше човек, който ми направи знак да ида при него", казва Веслер. "След като слязох долу, се качихме в колата, която ме откара до апартамента. Тогава една жена ме посрещна и ми каза: колата ви под наем е тук, чака ви. Подписах документ и тръгнах“, добавя  той.

И ако някой все още се колебае дали да се присъедини, нека думите от уеб сайта на Private Suite да говорят:

„В зависимост от времето, сезона и трафика, на земята или във въздуха, пътуванията през летището в Лос Анджелис могат да бъдат стресови и непредсказуеми. От колата до самолета обикновено трябва да изминете 2 200 стъпки. За членовете на Private Suite, това са 70 стъпки. И всички те са спокойни“.

 

#летище #лукс #Лос Анджелис

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници