Най-елегантните двойки на Met Gala 2017

Най-елегантните двойки на Met Gala 2017
Youtube
A A+ A++ A

Модното събитие на годината - Мет гала в музея "Метрополитън" в Ню Йорк събра много звездни двойки, които демонстрираха любовта си.

Дженифър Лопес и Алекс Родригез предизвикаха фурор на червения килим, като с появата направиха първата си публична изява. За случая Лопес избра рокля Валентино и диамантени обеци Хари Уинстън, близо 43 карата, пишат "Today" и списание "People".

Снимка: YouTube

 

Актрисата Блейк Лайвли изглеждаше ослепително в златна рокля с пера. Съпругът й Райън Рейнолдс също изглеждаше много добре.

Снимка: YouTube

 

Селена Гомез и певецът Дъ Уикенд направиха също направи своя дебют на червения килим от както са заедно - тя беше в блестяща розова, копринена рокля Coach, а той с класически черен смокинг.

Снимка: YouTube

 

Жизел Бюндхен и Том Брайди бяха от съпредседателите на събитието и изглеждаха щастливи заради това. Красавица носеше сребриста, рокля на Стела Маккартни с отворен гръб и бижута на Нейл Лан, Брейди беше облечен със сив смокинг с папийонка.

Снимка: YouTube

 

Рапърът Пи Диди и певицата Каси също направиха впечатление с появата си. За бляскавата вечер и двамата бяха избрали черния цвят.

Снимка: YouTube

 

Роуз Бърн и Боби Канавале бяха сред най-забележителните двойки на събитието. Австралийската актриса привлече внимание с дълга червена рокля.

Снимка: YouTube

 

Еди Редмайн и съпругата му Хана също бяха сред знаменитостите на модното събитие. Носителят на Оскар и половинката му бяха олицетворение на елегантността.
 
 
Снимка: YouTube
 
 
Вниманието на публиката привлече съпругата на актьорът от "Върколакът" Хю Джакмън. 61-годишната Дебора Лий Фърнес избра да се появи с любимите си обувки на платформата с необичайна комбинация от чорапи и чорапогащник.
 
 
Снимка: YouTube
 
 
 
31-годишният супермодел Криси Тейгън се появи в бяла приказна рокля, с която доказва, че това събитие е основен моден момент на годината. Тя присъства на церемонията заедно със своя съпруг певецът Джон Леджънд, който беше облечен с бял смокинг и черна папийонка.
 
 
Снимка: YouTube
Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници