Китаец нае над 200 души за пред семейството на годеницата, бръкна се с по 11 евро на калпак

Китаец нае над 200 души за пред семейството на годеницата, бръкна се с по 11 евро на калпак
Източник: Youtube
A A+ A++ A

В Китай задържаха младоженец, който нае 200 човека да се престорят, че са неговите роднини и приятели по време на сватбата му, предаде Лента. Роднините на булката заподозрели измамата, защото много от гостите не можели да обяснят откъде познават мъжа. Съмненията им се задълбочили, когато на церемонията не се появили родителите му, предаде Дарик.

Скоро станало ясно, че гостите на младоженеца са наети срещу заплащане. Той им е обещал по около 11 евро. Няколко от тях признаха, че работят като таксиметрови шофьори, а други се оказали студенти. Не се знае защо е била нужна измамата. Булката каза, че за 3-годишна връзка не е забелязала нищо странно у избраника си. Двамата обаче имат различен кръг от познати.

Една от версиите гласи, че младоженецът е решил да наеме гостите, защото родителите на годеницата му осъждали бедния му произход. Той искал да избави истинските си роднини и приятели от срама. През март в Китай разгневена невеста влачеше по улиците младоженец, който не се яви на сватбата им.

#таксиметрови шофьори #познати #Китай

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници