Сирийската първа дама с нова провокация на фона на кървави сблъсъци

Сирийската първа дама с нова провокация на фона на кървави сблъсъци
Съпругата на сирийския диктатор е заснета боса, с перфектен педикюр, облечена в тениска с надпис „Ти, моя красива страна“. Снимка: bild.de
A A+ A++ A

Първата дама на Сирия Асма Асад отправи поредна провокация, като се появи с тениска, възхваляваща нейната „красива страна“.

Докато кървавите репресии в Сирия продължават под диктатурата на президента Башар Асад, съпругата му се появи с това послание на тренировка на сирийския национален отбор по бадминтон, който се класира за Параолимпийските игри в Лондон, предаде БГНЕС.

Двете снимки на агенция „Абака“ бяха публикувани в неделя от германския в. „Билд“ и от френския „Журнал дьо Диманш“, след което обиколиха интернет сайтовете.

Съпругата на сирийския диктатор е заснета боса, с перфектен педикюр, облечена в тениска с надпис „Ти, моя красива страна“.

Снимките били направени миналата сряда в Дамаск, а в същото време репресиите във въпросната „красива страна“ продължават.

Само в събота загинаха близо 100 души, повечето от които цивилни, сочат данни на Сирийската обсерватория за човешките права.

Това не е първата провокация на сирийската първа дама. Имейли, оповестени след началото на бунта, показаха, че бившата модна икона от женските списания се интересувала повече от онлайн покупки, отколкото от съдбата на народа си. Имейлите предизвикаха остра полемика, най-вече във Великобритания.

#Сирия #Башар Асад #Асма Асад #бадминтон

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници