Мара Отварачката го закъса! Гущеров я заличи от живота си

Мара Отварачката го закъса! Гущеров я заличи от живота си
Нова телевизия
A A+ A++ A

От известно време усилено се говори, че бизнесменът Християн Гущеров е изритал поп-фолк певицата Мария. Факт, който подсили клюката, е и това, че тя отново започна да ходи по участия и демонстрира доста разюздено поведение, предаде iNews.bg.

Оказа се обаче, че изпълнителката е аут не само от скъпарския им дом за 5 милиона лева в Бояна. Тя е била заличена и от общата им фирма, показва справката в Търговския регистър, отбелязва "Телеграф".

Припомняме, че тя стана част от "Гущеров и син" АД през 2013 г., след като се хвана с наследника на застрахователя Добромир Гущеров - Христиан. Тогава тя бе вписана като член на борда на директорите и бе един от представителите на компанията, която се занимава с продажба на облигации, патенти и лицензии.

Мария Гущерова била освободена от съвета на директорите още на 10 октомври миналата година и на нейно място била назначена друга дама. На събрание на борда на директорите било решено да се предприемат действия за заличаването на вписването ѝ като член на съвета на директора, пише още в първа точка от дневния ред.

 

#Християн Гущеров #Мария

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници