Jaguar с турбо гама за 2018-та

Jaguar с турбо гама за 2018-та
Източник: Jaguar
A A+ A++ A

Най-новите двигатели от поколението Ingenium заедно с повече удобства за пътниците и системи за безопасност ще бъдат внедрени в обновената моделна гама за 2018 г. на спортните седани XF и XE на Jaguar, както и на първия SUV на марката F-Pace, пише Труд.

Бензиновите мотори с обем 2,0 л са два и генерират 200 и 250 конски сили, като използват алуминиева структура за намалено триене. В дизеловата гама се присъединява нов 2,0-литров агрегат с двоен турбокомпресор и мощност 250 конски сили. Благодарение на високия въртящ момент от 500 Nm този мощен двигател предлага отлична динамика и ниска консумация на гориво. 

Седаните XF и XE ще предлагат функция, според която водачите сами настройват автомобила според личните си предпочитания за реакциите на мотора, трансмисията, волана и окачването. Пътниците ще се настаняват на по-удобни седалки и ще могат да гледат различно съдържание от това за шофьора на централния 10-инчов екран.

Докато водачът следи навигационната карта, пасажерите могат да гледат на същия екран телевизия или външно съдържание. Добавени са нови системи за безопасност като предупреждение за напречен трафик, задържане в лентата при опасност от сблъсък при престрояване и улеснено асистирано паркиране.

#Jaguar

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници