Облеклото на българката на конкурса „Мис Вселена“ влезе в класация за най-атрактивен костюм

Облеклото на българката на конкурса „Мис Вселена“ влезе в класация за най-атрактивен костюм
YouTube
A A+ A++ A

Участието на нашето момиче на конкурса "Мис Вселена" - Виолина Анчева, беше помрачено от развихрил се скандал във виртуалното пространство. Дискусиите бяха породени от костюма, с който красавицата се представи в кръга за традиционно облекла. Хубавицата се разходи по сцената с оскъден тоалет, украсен с чанове, с което предизвика лавина от коментари дали визията ѝ е била подходяща, пише iNews.bg.

И докато на родна земя критиците не спряха да ѝ намират кусури, се оказа, че от другата страна на Океана Вили е получила страхотно признание. US Today включи костюма ѝ е топ 50 на най-атрактивните на конкурса.

"Мога да получа признание от US Today, но не мога да получа признание от българите. Горда съм да съм българка, горда съм да съм тук и България много ми липсва. Много е трудно да бъдеш в пълна зала с хора и да няма нито един човек, който да опъне твоето знаме", коментира Виолина пред Нова телевизия.

С болка момичето призна, че хората тук просто търсят за какво да се заядат с нея. Първоначално в полезрението им беше това, че не е с перфектните мерки 90/60/90, после я одумваха заради някаква снимка с тигър от зоопарк. Накрая се захванаха с тоалета ѝ.

"Искам да кажа на тези хора, че красотата не се измерва с мерките. На рускинята посолството ѝ изпрати цветя с поздравления всеки ден и да бъде спокойна. Аз получих букет от обиди от моите сънародници. Въпреки това аз съм горда да представя България”, казва още Анчева.

#"Мис Вселена" #Виолина Анчева

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници