ВМРО поиска оставката на Мирослав Найденов

ВМРО поиска оставката на Мирослав Найденов
Предложението на Джамбазки е всяка сесия на общинския съвет да започва с доклад на кмета за напредъка по ограничаването на бройката на кучетата в София. Снимка: Ангел Джамбазки
A A+ A++ A

Общинският съветник от ВМРО Ангел Джамбазки призова министърът на земеделието Мирослав Найденов да си подаде оставката.

Поводът е поредният случай с нахапан от кучета възрастен човек в София, посочват от пресцентъра на партията.

„Именно с неговото управление на ресорното общинско предприятие „Екоровновесие“ се свързва тежкото наследство на общинската политика по въпроса в последните години. Този човек не може да е български министър“, обоснова искането си Джамбазки.

Съветникът от ВМРО внесе в четвъртък, 14 юни, и доклада си за бърза евтаназия на всички агресивни улични кучета в столицата, както и за редовен отчет на кмета по намаляването на популацията им.

Предложението на Джамбазки е всяка сесия на общинския съвет да започва с доклад на кмета за напредъка по ограничаването на бройката на кучетата в София.

„Йорданка Фандъкова да поеме отговорността за проблема с кучетата и да поиска доверие от Столичния общински съвет и от столичани“, каза още Ангел Джамбазки.

#общински съветник #ВМРО #Мирослав Найденов #министър на земеделието и храните на България #оставка #Йорданка Фандъкова #кмет на София #бездомни кучета #нападения

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници