Американски влогър го отнесе за симпатии към Тръмп (ВИДЕО)

Американски влогър го отнесе за симпатии към Тръмп (ВИДЕО)
Източник: Diana.BG
A A+ A++ A

Популярен американски влогър направи социален експеримент, за да проучи реакциите към хората, които открито афишират, че са симпатизанти на президента на САЩ Доналд Тръмп. За целта Джоуи Саладс се разхождал в продължение на два часа по Юнион скуеър, малко след като е приключил протест срещу новия държавен глава, предаде Дарик.

На главата си влогърът носил шапка с емблематичната фраза на Тръм „Ще направя Америка велика отново". В началото на видеото Джоуи се разхожда необезпокояван, но привлича погледите на любопитни минувачи. По-късно в кадрите се появява мъж с качулка, който взима шапката от главата на Саладс и яростно я захвърля на земята.

В следващите кадри друг мъж с качулка пък се изплюва пред краката на влогъра и щедро му отправя ругатни. Притеснени минувачи питат „симпатизанта на Тръмп" дали е добре и изразяват възмущение от постъпката на непознатия.

Джоуи Саладс се прочу с поредицата си социални експерименти. Преди време беше публикувал видео, в което показва как вандали унищожават автомобил на привърженик на Тръмп. Влогърът предизвика широки обществени реакции след като се предреши като човек от Близкия изток. Облечен в дълга роба, той стряскаше хората с фалшиви бомби.

(ВИДЕО)

#влогър #Доналд Тръмп

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници