Топ 10 новоизгряващи звезди на кино небосклона за 2016-та

Топ 10 новоизгряващи звезди на кино небосклона за 2016-та
Източник: Avtora.com
A A+ A++ A

През 2016 г., както обичайно, много нови таланти заляха киното. Някои като София Бутела, Травис Фимел и Ейдън Търнър едва сега успяха да вземат по-голяма роля във филм, макар и да са познати отдавна. Други пробиха с неудържима сила от почти пълна неизвестност, съобщи Контактмюзик, предаде Дарик.

Мили Боби Браун, която играе момичето с телекинетични способности Единайсет в сериала "Странни неща", се превърна в любим персонаж от поредицата. До неотдавна не беше ясно дали 12-годишната испанка ще се появи отново във втория сезон на сериала на братята Мат и Рос Дъфър, но участието й вече е потвърдено.

Актрисата Гал Гадот, позната от филма "Бързи и яростни", направи голям пробив с ролята на Жената чудо в продукцията на "Ди Си Комикс" "Батман срещу Супермен: Зората на справедливостта". Тази година бившата Мис Израел ще изиграе главната роля в самостоятелния филм "Жената чудо" и ще представи героинята си в първите два филма "Лигата на справедливостта".

Избраният за ролята на младия Хан Соло актьор Олдън Ерънрайх ще участва във филма от поредицата "Междузвездни войни" през 2018 г. През изминалата година той се появи в "Аве, Цезар" на братята Джоел и Итън Коен и в комедията "Правилата не важат" на актьора, сценарист и режисьор Уорън Бийти.

Неотдавна Олдън Ерънрайх приключи снимките по драмата "Жълти птици", в която си партнира с Дженифър Анистън и Джак Хюстън. Очаква се тя да излезе на екраните тази годината.

Музикантът и актьор Доналд Глоувър, известен с псевдонима Чайлдиш Гамбино, участва в телевизионния сериал "Атланта". Освен това той получи роля във "Спайдърмен: Завръщане у дома", който ще излезе тази година, както и в самостоятелния филм за Хан Соло, очакван през 2018 г.

Мексиканският актьор Диего Луна е известен най-вече с участието си в испаноезични проекти, но миналата година заслужи прозвището "суперзвезда" с ролята си на Капитан Касиан Андор във "Rogue One: История от Междузвездни войни". През 2017 г. зрителите ще го гледат във филма "Линия на смъртта", в който участват също актьорите Елън Пейдж и Кийфър Съдърланд.

Дъщерята на актьора Джони Деп - 17-годишната Лили Роуз Деп, тръгна по стъпките на баща си, като направи дебют в киното с ролята си в инди хорър комедията "Любители на йогата". Беше обявено, че тя ще участва заедно с баща си в друг филм на режисьора Кевин Смит - "Moose Jaws".

Във филма "Първият отмъстител: Войната на героите" видяхме ново превъплъщение в образа на Спайдърмен - актьора Том Холанд. Той ще продължи ролята в "Спайдърмен: Завръщане у дома" през 2017 г. и "Отмъстителите: Безкрайна война" през 2018 г. Младият британец ще вземе участие и в биографичния филм "The Current War", където ще си партнира с Бенедикт Къмбърбач.

Аня Тейлър-Джой, която е на 20 години, дебютира през 2015 г. с ролята си в хоръра "Вещицата". През 2016 г. се появи в друг филм на ужасите - "Морган", в който участва Кейт Мара. Младата американка играе също в биографичния филм за Барак Обама "Бари" и партнира на Джеймс Макавой в "Раздялата", чиято премиера предстои.

#Гал Гадот

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници