Цвети Пиронкова започна с победа участието си на турнира в Шензен

Цвети Пиронкова започна с победа участието си на турнира в Шензен
Sporta.bg
A A+ A++ A

Ракета №1 на женския ни тенис - Цветана Пиронкова започна с победа участието си на турнира в китайския град Шензен, а с това ознаменува новата 2017-а година с успех. Българката спечели с 6:4, 5:7, 6:3 срещу рускинята Галина Воскобоева, която се състезава за Казахстан, пише Sporta.bg.

Срещата започна с пробив за Воскобоева, която поведе с 3:1 в първия сет, въпреки че Цвети успя да върне пробива. Все пак българката направи пълен обрат от 2:4 до 6:4 и спечели първата част.  

Вторият сет стартира като първия с пробив за Воскобоева, която отново поведе с 3:1 гейма. Тази част се оказа доста равностойна и Цвети направи пробив за 4:4. Двете спечелиха следващите си подавания, за да се стигне до 5:5 и нов пробив за играещата за Казахстан рускиня, която спечели сета със 7:5 и изравни резултата в срещата.

Воскобоева стартира с пробив и в третата решителна част и веднага го затвърди. Цвети обаче направи пълен обрат до 3:2 в своя полза, а след това направи втори пробив и пак го затвърди за 5:2 гейма. Рускинята върна един гейм, но при свое подаване Пиронкова успя да стигне до победата с 6:3.

Още можете да прочетете на страницата Sporta.bg.

#Цвети Пиронкова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници