Цвети Пиронкова роди второ момче, кръсти го Виктор

Цвети Пиронкова роди второ момче, кръсти го Виктор
A A+ A++ A

Дългогодишната първа ракета на България при жените Цветана Пиронкова стана майка за втори път. Радостната вест бе споделена лично от тенисистката, която публикува кратко видео в официалния си профил в Instagram, където разкри името на втората си рожба и изрази благодарностите си към лекарския екип в пловдивска болница. "

"Добре дошъл, Виктор! През изминалата нощ, на бял свят се появи нашето второ момченце! Чувстваме се добре, щастливи и благодарни! Огромни благодарности на Д-р Топалова и целия дежурен екип в болница " Селена" за всеотдайните грижи и подкрепа!", написа 34-годишната пловдивчанка, която в средата на 2016-а се омъжи за бившия футболист на Локомотив (Пловдив) Михаил Мирчев.

Припомняме, че Цвети е майка на още едно момче - Александър, което се роди на 27 март 2018 г. Впоследствие тя се завърна на корта на Откритото първенство на САЩ през 2020 г., когато изуми всички с достигането си до четвъртфиналната фаза на надпреварата след тригодишно отсъствие от професионалния тенис. Явно обаче тенисът вече ще е на по-заден план за Цветана, поне като активна кариера, защото сега й предстоят грижи за бебе.

#Цвети Пиронкова #тенис

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"