Обвиниха в опит за убийство охранителя, намушкал 19-годишен в столичен мол

Обвиниха в опит за убийство охранителя, намушкал 19-годишен в столичен мол
Източник: Webcafe.bg
A A+ A++ A
31-годишният охранител Пламен Христов, който рани с нож 19-годишен младеж след подозрение за кражба в столичен мол, вече е задържан и обвинен в опит за убийство, съобщи Нова тв. На Бъдни вечер Ванина няма да прави трапеза, но ще се помоли момчето ѝ, което беше наръгано от охранител в столичен мол, да оздравее бързо. „Целият е в превръзки. Само по лицето можех да го погаля”, разказва Ванина, майката на Робърт, пише 24 часа.
 
„Много наранявания има, над 6-7. Едното е към диафрагмата, в белия дроб”. Казва, че момчето ѝ не е крадец. Според Младен Маринов, директор на Столичната полиция, Робърт има регистрирани предишни прояви, сред които и за наркотици. „Не е вярно това нещо, въобще не е вярно. Той току-що се прибра от Англия, досега учеше в колеж в Англия”, заявява майката. 31-годишният охранител Пламен Христов вече е изписан от „Пирогов” и е задържан в столичното 3 РПУ. Повдигнато му е обвинение в опит за убийство. „Имаме данни, че е извършена преди това кражба, имаме данни, че извършителят е нанасял удари на охранителя, използвал хладно оръжие и евентуално превишаване на правата на неизбежната самоотбрана”, заяви Младен Маринов.
 
„Няма нищо такова. И свидетели казаха и приятелката му, че този, който го е ръгал, е бил абсолютно луд, бил е изпаднал в някаква лудост, в някаква истерия и просто го е ръгал така, като животно”, разказва майката.Наръганият Робърт остава в реанимация, но без опасност за живота.

#Пламен Христов #кражба #Робърт

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Правосъдие
Последно от Правосъдие

Всички новини от Правосъдие »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници