Бивше гадже –бандит поръчал кражбата на колата на певицата Юнона?

Бивше гадже –бандит поръчал кражбата на колата на певицата Юнона?
A A+ A++ A

Автокрадци от бандата на крими рецидивиста Красимир Пешев – Мраморския са разследвани от МВР като извършители на дръзката кражба на електрическия автомобил на фолкпевицата Юнона, пише "Уикенд".

На 25 ноември вечерта возилото на изпълнителката беше задигнато под терасата на дома й в София само денонощие след като Юнона се завърна от Австралия, откъдето пък обяви, че е получила предложение за брак от приятелят си – тайнствен бизнесмен.

Според разказа на Юнона, камерата за видеонаблюдение, монтирана на видно място под терасата й, не стреснала дръзкия апаш, който маскиран с шапка и с качулка на главата отключил нейния "Хюндай" и си тръгнал с автомобила.

"След завръщането ми от най-красивата държава Автралия в нашата мащеха България, поканих своето семейство да ми гостува и те дойдоха от Стара Загора. Седнахме да се почерпим за всичко хубаво, което ни се случи в пътуването...

Колата беше спряна точно под терасата ми

и гледана от видеонаблюдение. Излязоха гостите ми да пушат на същата тераса и ме попитаха кога успях да я преместя в гаража. Изтръпнах! И даже си помислих, че се шегуват. Излязох и колата я нямаше. Видях как само 2 минути по- рано мъж с шапка и качулка необезпокоен от осветлението и камерите, я отключва и потегля...", ожали се Юнона. Въпреки че веднага е сигнализирала на тел. 112 за кражбата, автомобилът на чалгаджийката до този момент не е открит.

Според полицейски източник на "Уикенд", столичните криминалисти разследват група

автоджамбази, ръководени от Краси Мраморския,

за откраднатия електрически автомобил на Юнона. Твърди се, че именно бандата на Мраморския е специализирана в задигането на електрически модели автомобили, тъй като разполага със скъпоструваща техника за отключването и запалването им.

Според една от версиите, които се прокрадват в ъндърграунда, похитената кола може и да не е единствено с мотив бърза печалба за апашите, а да е насочена като своеобразно отмъщение към Юнона. "Върви слух, че певицата е вбесила бивше свое гадже – крими бандит, гравитиращ около Краси Мраморския, който поръчал да откраднат колата й за отмъщение. Онзи прочел в интернет, че Юнона ще се жени, след като получила предложение за брак от милионер на яхта в Сидни и решил да я накаже, като й открадне автомобила", дава гласност на мълвата за истинската причина за задигнатото возило на неуморната труженичка на микрофона надежден източник на "Уикенд".

Слухът гласи, че допреди около година певицата е поддържала бурна интимна връзка с радомирския бандит Гената Жабето, сочен като дясна ръка на Краси Мрамоския.

Според полицейски източник на "Уикенд", Гената Жабето от години се е утвърдил в подземния свят като търговец №1 на крадени авточасти. В случаите, в които бандата на Краси Мраморския е получила поръчка от чужбина за конкретен модел скъп автомобил, който успее да задигне, рамата и шасито на возилото се пренабиват в автоморгата на Жабето, който дори пребоядисва откраднатия модел и го превръща в почти неузнаваем нов експонат. Впоследствие колата се кара към Варна и се предоставя на популярния апаш Пламен Косара, който я пласира към Русия като кола-двойник. Мраморския работи и с друг майстор на коли-двойници – Бойса от Свиленград, който пласира част от откраднатите возила към Турция и арабския свят.

Според полицейски източник на "Уикенд", Юнона е спестила в показанията си пред криминалистите за отминалата любовна връзка с Гената Жабето, която, разправят, приключила злощастно. Из Радомир се шушука, че любовната афера между фолкпевицата и

търговец №1 на крадени авточасти

била разтурена след титаничен скандал и дори физическо нападение над Юнона от съпругата на бандита.

Фолкпевицата Юнона, която сама се определя като "притежателката на една от най-големите силиконови гръдни обиколки в попфолк бранша", нашумя преди 15 години като интимна половинка на каскадьора и кмет на Раднево Нончо Воденичаров. Любовната им връзка приключи злощастно – Воденичаров загина по време на участието си в приключенското риалити шоу "Сървайвър”. Като причина за смъртта му тогава беше посочен масивен инфаркт, макар да се тиражираха и други версии.

През последните няколко години Юнона крие грижливо подробности за интимния си живот, но наскоро сама се похвали, че е получила предложение за брак от дългогодишния си приятел. Милионерът, който имал солиден бизнес и постоянно глезел любимата си, паднал на коляно пред чалгаджийката на яхта насред океана и точно пред операта в Сидни й отправил заветното предложение след 6-годишна тяхна връзка.

"В нашите среди се говори, че колата на Юнона е открадната за отмъщение от хората на Краси Мраморския и Гената Жабето. Факт е, че тяхната организация разполага с техника, която може да отключва и запалва електрически автомобили от всички модели", призна пред "Уикенд" столичен автоапаш.

Красимир Пешев – Мраморския дълги години беше част от структурата на покойния бандит Антон Петров – Хамстера. Мраморския беше разследван като част от

бандата за отвличания на богаташи "Наглите"

заради съмнения, че е осигурявал коли, които са били използвани от Прокопи Културиста и хората му за отвличания на богаташи. Красимир Пешев обаче така и не беше сред обвиняемите по делото "Наглите".

Той нашумя в края на 2017 г., когато беше обявен за издирване заради серия от кражби съвместно с люлинските обирджии Стоян Янакиев – Дългия и Николай Илиев – Понти. Тогава триото беше спипано едва ли не на калъп - в момент на въоръжен обир на метална каса от офис в ж.к. "Люлин". Дългия и Понти бяха арестувани, но Красимир Мраморския съумя да се измъкне от полицейската клопка, помитайки един от полицаите с крадено БМВ, използвано за въоръжения грабеж над офис помещение в "Люлин". Пешев беше обявен за общонационално издирване, преди да се предаде сам в полицията няколко седмици след неуспешния обир. Делото срешу Мраморския, Стоян Дългия и Ники Понти все още не е приключило дори на първа инстанция в съда.

Мраморския е подозиран и за някои от най-дръзките въоръжени обири в България, случили се през последните години. Съществуват съмнения, че той е

организатор на обира за 5 милиона лева

над инкасо автомобил в търговския център "Ринг мол" в края на ноември 2022 г. Според информация на "Уикенд", дошла от обитатели на ъндърграунда, Краси Мраморския от години поддържа близко приятелство с човек от гръцкия мениджърския екип на "Ринг мол" и получава от него информация, необходима му за крупни обири и за кражби на автомобили. В подземния паркинг на "Ринг мол" буквално всяка седмица се краде поне по една лимузина.

Твърди се, че една от причините Красимир Пешев – Маморския да не бъде притесняван от органите на реда през последните години е факта, че той работи с българските застрахователни компании – издирва откраднати возила, застраховани при родни застрахователи и посяга само на лимузини, които са застраховани в международни компании, действащи у нас.


#Юнона #кражба

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници